tiistai 15. syyskuuta 2015

Patsaspuistoja, osa 2 - huvipuistohulinan lempeä lepuuttaja

Tampereellahan on tunnetusti Näsinneula ja sen alapuolella huvipuisto nimeltä Särkänniemi. Siellä on myös kaikelle hulinalle vastapainoksi Sara Hildenin taidemuseo, jonne pääsee rauhoittumaan ja viilentymäänkin, jos ulkona on helle. Taidemuseon pihalla on patsaspuisto, johon on pystytetty mm. Harry Kivijärven, Arvo Siikamäen ja Kimmo Pyykön teoksia. Näitähän pääsee katselemaan tuonne ihan ympäri vuoden, vaikka huvittelulaitteet ovatkin jo tältä vuodelta kiinni.
Itselle nämä tällaiset kivipaadet eivät ole kovinkaan säväyttäviä, hauskimmat tässä puistossa ovat nämä kolmen peilipallon tötteröt.

Tässä tämä kakkososa. Lisää seuraa tuonnempana.

Muistin virkistykseksi ykkösosaan pääsee tämän linkin kautta!

1 kommentti:

  1. Tuo viimeinen patsas, maassa makaava ihmistä muistuttava möhkäle, on suorastaan ahdistava. Ehkä se on tarkoituskin. Sara Hilden on hieno paikka, tyylikäs rakennus ja vehreä puisto on suorastaan lempipaikkani huvipuiston hulinan vierellä, mutta nuo pihalla olevat patsaat tuovat mieleen keskitysleirin. Se johtunee siitä kaasunaamarista ja tuosta ylläolevasta hahmosta. Kammottava ja kaunis vieri vieressä.

    VastaaPoista